Saturday 19 March 2011

Day 15 - Solsken

Ja-a, denna dag har liksom rubriken avslöjar, varit full av solsken och värme! Hurra säger vi för det! :) Dessutom vaknade vi i arla morgonstund och har således fått njuta av dagen längre än de flesta. Vid lunchtid vandrade vi iväg till Asda, köpte en Meal deal och vandrade sedan i ca 5 km till en park vi aldrig hittade, bara för att finna att bänken utanför vårt hus var den bästa platsen. Men, i och med att positivismen genomsyrar denna dag, tackar vi bara ödmjukast för den trevliga promenaden!

Tiger Woods e ute ur leken!
 Därefter begav vi oss så småningom till Shepherds bush igen, eftersom vårt biobesök hägrade denna eftermiddag/kväll. Väl inne i det enorma köpcentret igen, hittade Sandra en väldigt bedårande klänning som tack och lov hamnade i hennes ägo. Hurra för det också! lina hittade också en massa vackra ting, men som tyvärr inte fick hänga med till Finland denna gång...kasst. Men vi är nöjda ändå! Hon fick ju istället prova på att spela golf i en simulator som inte fungerade. Men om den hade gjort det skulle hon ha slagit alla rekord, för så duktig var hon! Hole in one, säkerligen! På tal om simulator, så har köpcentret också en flyg/cokpitsimulator också! Dock kostar en flygtur över 60 pund, så vi tar det en annan dag..! ;)

Till sist var det då dags för dagens stora höjdpunkt - BIO! Hurra säger Lina lyckligt och båda klipper in sina biljetter och klampar iväg till sal nr 3. Vips sitter vi på rad F, seat 10 och 11, med en massa utspillda popcorn ur vår bunke utspridda runtomkring oss. Katten också! Fast Sandra hade med sig the bulls eye, och hällde ut sina popcorn i påsen med sin nya klänning! Medan Lina var mer klumpig och sparkade ut sina under stolen. Ni för själva avgöra vem som klantade till det mest! :) Nåja, till filmen - vi tittade på Rango. Mycket underhållande, men rekommenderas inte för barn! Så he så!

Påväg hem ville Lina inhandla chickenwings, och som tur är fick hon som hon ville. Det blev dock en ganska skumpig och spicy åktur hem, för att citera: "I think it's burning me alive". Så, spicy chickenwing on the bus, rekommenderas inte.

PS. Inte att förglömma är att vi skrivit skolarbete idag innan allt detta hände, så en klapp på axeln är välförtjänt. DS.




1 comment:

  1. Klapp, klapp!

    Det skickligaste av allt var att ni gick till en park ni aldrig hittade. Kudos to you! :)

    ReplyDelete