Sunday 27 March 2011

Day 23 - Det knasiga, men trevliga folket

Titta, så vackert blommar det utanför vår dörr!
Efter gårdagens strapatser ansåg vi båda, att denna dagen skulle avnjutas i godan ro i Richmond, som vi nu upptäckt ligger på gångavstånd. Därför packade vi våra böcker och begav oss iväg.

Till vår lycka skingrades molnen även denna dag, och solen lyste varmt och klart. Vi fann att Themsen rinner genom staden, så vi har tillbringat denna trevliga söndag med att strosa längs dess strand, läsa på gräsmattan och vila i caféstolar. Inte så tokigt! Det var faktiskt så vackert, att vi gång på gång fick påminna oss om att vi faktiskt befann oss i London, och inte i södra Frankeriket eller någon annan tropisk plats.

Richmond
Som rubriken avslöjar, råkade vi även denna dag ut för kuliga typer. Bl.a. ett fyr-mannaband som spelade ljuvlig musik på gatan...och medan vi i allsköns ro stod och lyssnade till dem utökades vår bekantskapskrets ytterligare. En manlig afrikansk "hippie" passerade oss nämligen och vinkade till oss glatt. (Bör påpekas att vi står i en klunga med ca 30 andra personer) Lina är dock den enda utav paret som märker detta, men fattar inte vinken..! (OBS! ordvitsen!) Diskret vänder hon sig om och frågar Sandra om det är oss han vinkar åt?? men hinner inte få något svar, innan mannen hunnit fram till oss och skrattande talar om att han är trevlig och vinkar, och så vänder hon, med syftning på Lina, sig bara om. Här gör han dessutom en efterapning på hennes beteende. :D Vi ber hjärtligen om ursäkt och vet inte om vi skrattar åt hans knasigheter, eller vår lilla blunder..?! :) Efter ett tag ser vi honom igen, och vinkar då för allt vad tygen håller!





The best looking brills, finally on picture!



Så ser återförenade vänner ut! :)

Nice music!


The Old deer park

 Vi traskade hemåt och upptäckte studsmattan på bakgården. En spännande upplevelse för Lina!

No comments:

Post a Comment