Tuesday 22 March 2011

Day 18 - Bestulna på 4 pund

Tjingeli tjong

Lina skriver rimmande sagor på löpande band och båda två har nu inlett sina två självständiga veckor med dunder och brak! Sandra där i mot har gjort trolldeg och fixat djur till savannen med barnen...annars inget annat spännande i skolan denna dag..JO, kan påpekas att vi har en Afrika vecka i skolan, vilket innebär att vi hela veckan ut får mat från olika nordafrikanska länder. Idag var det från Algeriet...hittills har ingen av oss varit särskilt imponerad!

Hipp Hurraa..vädret fortsätter på strålande humör..varmt och härligt och alla springer utan jacka! Dessutom får Sandras klass ofta ha sista lektionen ute om det är varm..hurra för det!

Ofta har de eftermiddagsklubbar..och ”tisdagsklubb” är en av dem..på grund av att många är sjuka fick lina och jag ta över den idag och det innebär 10-15 pund! J alltså kvällsmantspengar för oss!

Vid skoldagens slut, ca. halv 5, traskade vi över Hammersmith bridge för att göra vår surprice till ett par vänner hemma..! J istället för att fixa vår grej..surprice x2 blev vi bestulna på 4 pund....kasst! men sånt är livet, när vi två sätter på drivet! Sedan bussade vi i allskönsro hem..ganska långt efter klockan fem.

Nu vi natten tidigt tar..för imorgon vi ju så tidigt far! Slutet blev plötsligt här på rim...de va ju inte meningen..!? ;)



Ja..nu tar vi natten!


Bara så ni förstår höjderna av vår styrka: detta är alltså bilen som Lina och Sandra bogserade med bara händerna till tryggt förvar i morgontrafiken, med en inte fjäderlätt man vid ratten! Så om någon känner att de behöver hjälp med att t.ex. flytta en lada, dra upp en båt eller flytta ut en tvättmaskin - slå en signal bara! Alldeles miljövänligt, vi använder oss bara av handkraft! :)

No comments:

Post a Comment