Thursday 24 March 2011

Day 19-20 Musslor, Alvedon och milkshake

Tingeli, tangeli...SWING! (till minne av vår kära barnteater)

Gårdagen började strålande vackert och det kändes varmt redan från morgonen. Lina var på ett toppen humör och Sandra var mindre excited över att hennes handledare skulle vara borta och hon hamnade att arbeta med en vikarie hela dagen. Men ett, tu, tre så blev det lunch och återigen fick vi prova på något spännande som vi inte tyckte om..gissa vad? JEPP- kan ni tro, fisksoppa med MUSSLOR!!! Vilket annat daghem får musslor till lunch? En helt skaplig rätt enligt Sandra inte enligt Lina däremot.
Under eftermiddagen nalkades också sjukdom..Lina fick feber och ett Alvedon, det skulle däremot hellre fått vara anabola. Vid skoldagens slut tog vi bussen till Richmond och satte oss och åt i en liten park, fortfarande så varmt att man klarade sig utan jacka. J:)Väl hemma satte vi oss framför datorn och skrev, dessutom tog Lina natten vid kl. 20:00 och vad gjorde Sandra...jo satt i trappan och facebookade..!

Dagens dagen, alltså torsdag vakande vi riktigt bra igen..Lina kände sig mycket bättre och vi hade båda förberett oss för projekt. Båda hade helt lyckade stunder med barnen och solen fortsatte även denna dag att lysa J.
Precis bredvid skolan ligger ett naturreservat – vi gick inte dit..men nästan! Jättehärliga träd med mycket murgröna så vi fotade en heldel knasiga bilder, och sedan traskade vi vidare över bron mot Hammarsmith och köpte oss varsin milkshake inför den låååååånga bussresan. Vanligtvis tar bussresan hem ca en halvtimme, men idag tog den så gått som en timme. Busschauffören var extreeeemt långsam i starterna och väntade en massa varje gång den stannade! Det var bussen som ihärdigt väntade på att passagerare skulle hoppa på, och inte tvärtom!
Sedan sprang vi hela vägen hem från bussen i ilfart, för att Lina skulle hinna hem och skypa. Och nu sitter vi i skolförberedelsers tecken igen!
Tjipp Tjoj! 

Smidigheten själv personifierad i egen hög person!




Copyright: Sandra Särs ;)




No comments:

Post a Comment