Friday 25 March 2011

Day 21 - Våffleldagen

Denna vackra solskensdag, med värme utöver det vanliga, har tillägnats något så trevligt som våfflor! På Linas avdelning rådde allmänt kaos, och hur trevligt det än låter med en våffeldag, ska hon be att få tala om att tillsammans med 25 stycken hungriga barn är det inte ett dugg roligt! Fast våfflorna var goda...

Sandra har avverkat ännu en praktikuppgift, i katastrofens tecken. Det handlade alltså om en rörelsestund som slutade i att barnen endast åtlydde sin egen vilja. Kasst. Fast, detta väder läker ju alla sår, och idag har t.o.m. de sjukaste (med detta menas personer med snuva, feber, huvudvärk etc.) vandrat gatorna fram i tunna tröjor eller kortärmade t-shirts. Hurra för detta utbrister vi! :)

 Och nu till dagens verkliga höjdpunkt! Som vi redan avslöjat i någon av våra tidigare skrifter, har vi sett Tim Rice’s hus och, det kanske mer fenomenala, Orlando Blooms hus. Detta var kanske egentligen bara till hälften sanning, eftersom vi inte direkt visste vilket hus Orlando bodde i. Men vi kollade ju på alla hus vi körde förbi, så vi såg ju det ändå! Nåväl, under ett par dagar nu har vi, lyssna alla sparsamma(!), gått in till Hammersmith istället för att åka buss, endast för att spara på våra hårt använda Oystercards. Under denna promenad har vi passerat ett antal ståtliga hus, alldeles intill skolan. Idag fick vi reda på, att det ju är just längs denna gata självaste Legolas, Will, etc. etc, Orlando Bloom bor! Så, no hard feelings att vi inte sett honom – han har ju förmodligen sett oss spatsera förbi! :) Vi kan nu alltså med 99.9 % säkerhet säga att vi stått och glott utanför hans hus. Hurra för den tanken! Vår plan är nu alltså att ringa på och bedrövat fråga efter en sängplats. Och ärligt talat – vem kan neka oss??  Så nästa gång vi skriver är vi kanske inneboende i ett ca 50 gånger större hus, med en skylt: ”Be ware of the dog”

Värt att notera är också att Lina äntligen köpt sina efterlängtade pilotsolglasögon! :) Hurra, jublar Lina, medan Sandra sarkastiskt höjer på ögonbrynen. För att citera: ”int e ti nu så hurja int”. Fast det håller den nuvarande skribenten inte alls med om.
Imorgon vankas det antagligen en utflykt till parken, eftersom det vackra och varma vädret antagligen håller i sig.

PS. Imorgon ordnas dessutom den stora roddtävlingen på Themsen, så knäpp på TV-apparaterna och håll utkik efter oss blad den halva miljonen åskådare! :P DS.

No comments:

Post a Comment