Wednesday 30 March 2011

Day 26 - Regn


Regnigt och kallt är det britanniska riket, och vi huttrar under vårt lilla snedtak. Sandra har avslutat sitt projekt på sin avdelning, och är nu fri som en fågel, bördorna lyfts från axlarna och hjärtat svävar lätt i luften! ...Allt detta händer också för Lina, om ca 12 timmar! :) Hurra för det!
Tråkigt är det dock med regnet, och nu sitter vi inomhus, lyssnar till flygtrafikens brus och översätter engelska låtar... London visar sin bästa sida! 

Spännande nyheter som vi kan avslöja är att modern i huset har återvänt från sina strapatser i den Afrikanska delen av vår värld, och lugnet har nu infunnit sig i denna boning. Trevligt och skönt för öronen. En annan spännande nyhet är att alla kläder känns fuktiga nuförtiden! Alla fall de kläder som Lina har på sig. Det är mindre trevligt! :/ 

En tredje spännande nyhet, för alla nymodiga vampyrfans, är att den enorma, pojkiga pojkskolan, St Pauls, som ligger alldeles intill vår praktikplats, inhyste, för ett antal år sedan, den numera berömde mannen Robert Pattison. Häromdagen frågade vi faktiskt oss själva, hurudana dessa pojkar blir som uppfostras i denna sortens skola... nu vet vi svaret, och resultatet blev ju inte direkt vackert! Rekommenderas inte alltså!

Nyhetsbyrån stänger för idag, och önskar alla läsare en trevlig fortsättning på kvällen!

No comments:

Post a Comment